Miquel Rutllant, Mike Blackman i Toni Aira a la CASA SEAT. @Marc Llibre

Barcelona, a totes les pantalles

Si tens a Barcelona un nou enamorat de la ciutat que a més és un referent internacional en el seu sector i et diu que el potencial de la capital catalana en aquest àmbit no ens l’acabem de creure poc, fem-li cas. De nou, al cicle The New Barcelona – Moments Estel·lars organitzat pel The New Barcelona Post, hem tingut aquesta setmana una dosi d’optimisme basat en fets reals, aquest cop de la mà del director executiu de la fira de tecnologia audiovisual Integrated Systems Europe (ISE), Mike Blackman, i del president del Clúster Audiovisual de Catalunya, Miquel Rutllant.

Blackman, en sintonia personal i professional amb John Hoffmann (del Mobile World Congress) va traslladar d’Amsterdam a Barcelona la seva fira, perquè la capital dels Països Baixos li quedava petita. Primer missatge d’optimisme reconcentrat per a la capital del nostre país sense Estat. I, a partir d’aquí, la convicció de Blackman sobre les possibilitats de Barcelona com a referència del sector audiovisual al món no han fet més que incrementar-se. Segon missatge positiu.

De nou, també, ens diu que ens ho hem de creure una mica més, els barcelonins. I per a ajudar-hi i per a sumar en l’atracció de talent, de negoci i de possibilitats en el sector, Miquel Rutllant dirigeix un Clúster que no s’atura en un tipus de pantalla. 

Vivim entre pantalles, de fet. I les clàssiques dels cinemes i de la televisió han obert pas i conviuen amb totes les que ens envolten des del palmell de la mà, als hospitals, a les aules i a tants indrets més del nostre dia a dia que, amb l’audiovisual com a denominador comú, ens connectem. De nosaltres als altres. I de Barcelona, aspirant plausible a capital internacional de l’audiovisual, al món. 

Us deixo aquí els enllaços per poder recuperar la conversa per Spotify Youtube.