bodas.net
Les oficines de Bodas.net a Barcelona.

Bodas.net contracta 250 professionals per al centre tecnològic de Barcelona

The Knot Worldwide, propietari de la plataforma d'esdeveniments nupcials, amplia fins a 1.000 persones la plantilla del centre d'operacions internacionals que ha centralitzat a la ciutat per gestionar la plataforma tecnològica a 16 mercats d'Europa, Àsia i Amèrica Llatina

The Knot Worldwide, propietari de la plataforma Bodas.net, ha iniciat un procés per contractar més de 250 professionals, la majoria a la seu de Barcelona, ​​per reforçar l’activitat del hub tecnològic que va establir recentment a la ciutat. El centre tecnològic internacional és actualment responsable de desenvolupar la plataforma tecnològica web i mòbil que s’utilitza a 16 països d’Europa, Àsia i Amèrica Llatina.

El procés de selecció, que s’allargarà fins a finals del 2022, ampliarà fins a 1.000 empleats el nombre de professionals que el propietari de Bodas.net destinarà a fomentar la innovació tecnològica i funcions tècniques i operatives per reforçar els serveis corporatius.

Els treballadors “tindran l’opció de continuar treballant a distància” al llarg del 2022, de manera parcial o total, segons ha concretat la companyia que ofereix a més “flexibilitat horària, assegurança mèdica, ajudes econòmiques al teletreball, retribució flexible i plans de formació i aprenentatge adaptats a les necessitats del negoci i de les persones”.

El centre internacional del grup està situat a la seu de Sant Cugat del Vallès i al cèntric carrer Balmes de Barcelona, ​​on actualment treballen més de 500 persones entre les dues oficines, de més de 23 nacionalitats diferents i, la majoria són dones (61,6%). Des de Barcelona es coordina la feina d’unes 900 persones repartides a 16 països. El centre es coordina amb la central d’operacions que el grup posseeix als Estats Units, des d’on també gestiona els seus negocis a Canadà.

Les posicions professionals més buscades per la companyia van des de llocs d’administració com a engineering managers per gestionar equips de nova creació, perfils més purament tècnics com backend i fullstack developers, i posicions dins de l’àrea de producte com a product managers i product designers.

bodas.net
Treballadores de la plataforma en la seva tasca de supervisió.