Imatge del rodatge de l'anunci, dirigit per Alberto Rodríguez.

‘El Penedit’, el nou curt de Luis Tosar per Voll-Damm

La marca de cervesa torna a apostar per l'actor gallec en un anunci amb el qual vol retre homenatge als productors d'aliments tan bàsics com les patates, els ous, l'oli o la sal

Nova entrega de la saga Doble o Res, ideada per Damm com una sèrie de curtmetratges publicitaris protagonitzats per l’actor Luis Tosar i dirigits per cineastes com Dani de la Torre o Daniel Monzón. La tercera entrega, que s’estrena aquest dissabte, està firmada per Alberto Rodríguez, director de 7 vírgenes, Grupo 7 i la multipremiada La isla mínima.

El nou spot de la cervesa amb doble quantitat de malta de Damm, El Penedit, ret homenatge a la gastronomia i a totes les persones que treballen sense descans per portar a taula el millor de la terra. A diferència dels altres curts, la novetat és que aquest cop el rodatge inclou escenaris a l’exterior centrats en el medi rural, en escenes on el fang i la pluja són protagonistes.

El curtmetratge manté el fil conductor de sempre: demostrar que no totes les cerveses són iguals i, de pas, subratllar la importància dels petits productors d’aliments com els ous, la sal, l’oli, les cebes o les patates, ingredients indispensables per elaborar una bona truita de patates.

En aquesta producció, Luis Tosar està acompanyat del jove actor Artur Busquets, que interpreta a un cambrer novell que es veu obligat a demanar mil vegades perdó, no només als pagesos a qui ha faltat al respecte, sinó fins i tot a les gallines. A l’anunci tampoc hi falta l’atemorit cambrer coprotagonista dels altres curts de la saga, a qui dóna vida Luis Zahera. De nou, aquesta campanya de Voll-Damm torna a estar ideada pel creatiu Oriol Villar.

Tags from the story