Hac Te
Els vídeos de la sèrie 'Art + Ciència + Tecnologia' es poden veure a 'The New Barcelona Post' y el canal de YouTube d'Hac Te.

Hac Te analitza l’impacte econòmic i social de l’art digital a Catalunya

L'última càpsula de la sèrie 'Art+Ciència+Tecnologia' compta amb la participació d'Antònia Folguera (Sónar+D), Miquel Martí (Tech Barcelona) i Astrid Rousse (Hac Te)

Última entrega de la sèrie d’audiovisuals que el hub Hac Te ha realitzat en col·laboració amb The New Barcelona Post. En les càpsules que configuren Art+Ciència+Tecnologia, creadors, investigadors, comissaris, docents i emprenedors reflexionen sobre les sinergies entre les tres disciplines que configuren aquesta aliança impulsada per una desena d’institucions catalanes per posicionar la capital catalana com un pol de referència en artech.

 

Les càpsules es poden veure al canal de YouTube d’Hac Te i també en aquesta secció que hem obert al del The New Barcelona Post. Publicades cada dimecres, la sèrie tracta cada setmana una temàtica per aprofundir en aquests vincles. Des de les col·laboracions entre artistes, científics i tecnòlegs, fins a la manera en què ens afrontem a reptes transdisciplinars. També es valora l’ecosistema d’art digital a Catalunya i l’impacte social i econòmic de la cultura digital.

Els vídeos compten amb la participació dels socis d’Hac Te: la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Eina – Centre Universitari de Disseny i Art, Hangar – Centre de producció i recerca artística, TheNewArtFoundation, Sónar, Fira Barcelona, Tech Barcelona, l’Institut de Ciència i Tecnologia de Barcelona (BIST) i l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO).

Aquesta setmana, amb l’últim episodi, es quantifica l’impacte econòmic i social de la cultura digital a Catalunya. Hi participen la comissària del Sónar+D, Antònia Folguera; el conseller delegat de Tech Barcelona, Miquel Martí, i la responsable executiva d’Hac Te, Astrid Rousse.

Els vídeos anteriors han analitzat qüestions com la necessitat de donar respostes transversals des dels camps de les arts, la ciència i la tecnologia a reptes contemporanis tan complexos com el canvi climàtic o la transformació digital; les col·laboracions entre les tres disciplines implicades, i la posició de Barcelona en el món de l’art digital.