Seidor compra Work Well
Carlos Iribarren, director de Seidor One; Sylvain Fauriel, president de Work Well, i Alejandro Daniel, director general adjunt de Seidor.

Seidor creix a Europa amb la compra de la francesa Work Well

Amb una plantilla de 23 treballadors, la nova Seidor Work Well preveu créixer anualment un 25%, fins a assolir una facturació de 6 milions d'euros el 2025 amb la implantació del software SAP a les pimes de França

La consultora de serveis i solucions tecnològiques Seidor ha adquirit la majoria del capital de la companyia francesa Work Well, firma especialitzada en solucions informàtiques per a la petita i mitjana empresa i, des de fa 20 anys, partner de SAP Business One.

Amb una facturació de 3,3 milions d’euros i una plantilla de 23 treballadors, Work Well serà una nova porta d’entrada de Seidor a Europa i, en concret, al mercat francès. Inicialment, el focus de les solucions se centrarà a oferir una proposta integral per a pimes a França, però a mitjà termini incorporarà el portafoli integral també per a la gran empresa.

“La incorporació d’actors reconeguts de l’ecosistema SAP com Work Well ens permet impulsar el nostre creixement a Europa”, ha assegurat Carlos Iribarren, director de Seidor One, la unitat de negoci especialitzada en solucions integrals per a la gestió de les pimes.

La direcció a França recaurà a l’actual president de Work Well, Sylvain Fauriel

La firma operarà amb el nom de Seidor Work Well i mantindrà l’equip directiu actual, liderat per Sylvain Fauriel, fins ara president de Work Well. Amb el treball conjunt d’ambdues companyies especialitzades en la implantació del programari empresarial SAP, la nova empresa preveu créixer anualment un 25% fins a aconseguir una facturació de 6 milions d’euros el 2025.

La consultora tecnològica catalana, controlada per la família Benito, va facturar 468 milions d’euros l’exercici 2020 –últimes dades disponibles– i té una plantilla de més de 6.000 professionals tecnològics. El grup ambiciona assolir el 2025 una facturació de 1.000 milions d’euros, xifra que suposa duplicar les vendes actuals. Després de la compra de Work Well, és present a 40 països d’Europa, Amèrica Llatina, Estats Units, Orient Mitjà, Àfrica i Àsia, prestant servei a més de 8.000 clients.