“Incredibles 2”, l’estrena més taquillera de la història d’una pel·lícula d’animació

L’última pel·lícula de Pixar, “Incredibles 2“, acaba de batre el rècord històric de taquilla d’una pel·lícula d’animació en el seu primer cap de setmana d’estrena als Estats Units, amb una recaptació de 180 milions de dòlars.

“Incredibles 2” ha aconseguit superar els 135 milions de dòlars que va aconseguir en la seva estrena “Finding Dory” fa dos anys, segons les xifres facilitades per la web ox Office Mojo.

A més, la seqüela de “Els Increïbles” ha aconseguit situar-se entre les deu estrenes més taquilleres de la història de pel·lícules de qualsevol gènere: en concret, s’ha enfilat al vuitè lloc, per davant de “Captain America: Civil War”, que va recaptar 179,1 milions de dòlars en el seu primer cap de setmana a les sales nord-americanes, i de “Beauty and the Beast”, que va generar 174,7 milions de dòlars.

Al mercat internacional, “Incredibles 2” va sumar un altres 51,5 milions de dòlars el passat cap de setmana, de manera que la recaptació total mundial va ascendir a 231,5 milions de dòlars. A Espanya està prevista la seva estrena el proper 3 d’agost.

El rànquing de les pel·lícules d’animació que van obtenir una major recaptació a les sales d’Estats Units en el cap de setmana d’estrena queda ara encapçalat per “increïbles 2” amb la xifra rècord de 180 milions de dòlars. Són 45 milions de dòlars més que la segona pel·lícula en el rànquing, “Finding Dory”, que com ja s’ha assenyalat va recaptar 135 milions en la seva estrena.

El tercer lloc l’ocupa “Shrek the Third”, amb 121,6 milions d’dòlars, el quart és per a “Minions” (115,7 milions) i en el cinquè lloc apareix “Toy Story 3″ (110,3 milions de dòlars ).

Tràiler en espanyol: